Ako správne vyplniť Ročné zúčtovanie preddavkov na daň z príjmov FO zo závislej činnosti za rok 2015 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Zmeny v tlačive Ročné zúčtovanie za rok 2015 oproti tlačivu ročného zúčtovania platnému za rok 2014. Obsah Ročného zúčtovania preddavkov na daň z príjmov FO zo závislej činnosti za rok 2015. Praktický príklad vyplneného Ročného zúčtovania za rok 2015.