Transferové oceňovanie - nové povinnosti pre obchodné spoločnosti obcí, miest a VÚC - Kočiš, Michal
Pravidlá transferového oceňovania, ktoré sa s účinnosťou od 1. januára 2015 uplatňujú aj na obecné obchodné spoločnosti a ktoré sa prvýkrát prejavia v daňových priznaniach podávaných v roku 2016.