Čínsky drak si z J&T odhryzne viac, ako sa čakalo - Makarová, Xénia
Možný vstup čínskej skupiny CEFC do J&T Finance Group. Zvyšovanie podielu skupiny CEFC. Neúplná organizačná štruktúra J&T Finance Group SE.