<The> Impact of the global financial crisis on the selected stock markets - Podmajerská, Katarína
Premietnutie dlhopisovej a dlhovej krízy na akciových trhoch. Porovnanie dopadov krízy na akciových trhoch v USA, Japonsku a v EÚ.