Slovak gazelles in tourism as a driver of innovation - Čukanová, Miroslava, 1984-
Charakteristika a význam gaziel v slovenskej ekonomike. Metodológia výberu gaziel v slovenskom cestovnom ruchu podľa NACE Rev.2. Význam inovácií pre podniky - gazely. Analýza faktorov rastu Alexandra Hotels, s.r.o.