Benefits of EMAS easy implementation in SMEs - Feranecová, Adela, 1986-
Charakteristika EMAS (Eco-Management and Audit Scheme) (ISO 14001) a jej výhody. Bariéry implmenetácie EMAS. Výhody zavedenia EMAS v podniku.