Online reputation of companies that have implemented the EMAS III scheme - Čorba, Juraj, ml
Environmentálny manažment a jeho implikácia v podniku. Systém environmentálneho manažérstva EMAS III, resp. ISO 14001. Analýza online reputácie firiem firiem používajúcich EMAS III v automobilovom priemysle.