<An> Event study approach to assessing the effect of the financial crisis on European companies - Novotná, Martina
Vybrané ukazovatele výkonnosti podniku: rentabilita vlastného kapitálu, rentabilita aktív, pomer aktív a pasív, zisková marža a úrokové krytie. Rozdielna úroveň zásahu európskych podnikov finančnou krízou v čase.