Nový autorský zákon mení pravidlá pre prevádzkovateľov hotelov a reštaurácií - Habrmanová, Slávka
Nový autorský zákon č. 185/2015 Z. z. účinný od 1. januára 2016 sa dotkne aj prevádzkovateľov ubytovacích a stravovacích zariadení. Neprehľadná situácia. Koncept rozšírenej hromadnej licenčnej zmluvy. Inštitút tzv. one-stop shopu - dohoda o spoločnej správe práv. Úprava sankčného mechanizmu.