Reálna hodnota v účtovníctve podnikateľov od 1.1. 2016 - Šlosárová, Anna
Analýza problematiky súvisiacej s novým poňatím reálnej hodnoty v právnej úprave účtovníctva SR s účinnosťou od 1.1. 2016 s akcentom na podnikateľské účtovné jednotky. Podrobná charakteristika oceňovacej veličiny reálna hodnota.