Migration Decision Making as Complex Choice: Eliciting Decision Weights under Conditions of Imperfect and Complex Information through Experimental Methods - Baláž, Vladimír
Rozhodovanie migranta na základe znalosti informácií. Porovnanie skúseností migranta v oblastiach peňažných a nepeňažných faktorov, kvalitou informácií pred migráciou a následnou realitou. Spôsoby vysporiadania sa s chýbajúcimi informáciami v cudzine. Výhody a výzvy vo využívaní experimentálnych metód.