Stanovenie výšky preddavkov na daň právnickej a fyzickej osoby pre zdaňovacie obdobie 2016 po novele zákona o dani z príjmov - Jurčíková, Božena
Základné pojmy súvisiace so stanovením preddavkov na daň. Postup pri stanovení výšky preddavkov na daň a ich platenie právnickou resp. fyzickou osobou na rok 2016. Ilustračné príklady.