Sociální asistence pro rodiny s dětmi jako jedna z forem terénní sociální práce - Kahánková, Jana
Sociálna asistencia ako jedna z foriem terénnej sociálnej práce s rodinou. Informácie o efektoch tejto intervencie a reflektovanie niektorých praktických tém. Prepojenie praktických problémov terénnej sociálnej práce s kazuistikou.