Pružná pracovní doba má svá pravidla - Kalašová, Lucie
Pružná pracovná doba v zmluve. Čo musí zamestnávateľ určiť. Vhodná miera flexibility. Zavedenie pružnej pracovnej doby a odbory. Prekážky v práci. Práca nadčasová. Kedy sa pružná pracovná doba neuplatní.