Otázky moderní feministické sociální práce: emancipatorní, nebo genderová specifická sociální práce? - Janebová, Radka
Vyjasnenie feministických otázok a ako môže feministická perspektíva v praxi sociálnej práce umožniť osobné a sociálne zmeny. Charakteristika, hodnoty a ciele praxe feministickej sociálnej práce a jej odlišnosťod iných perspektív. Komparácia emancipatórneho prístupu a genderové špecifiká sociálnej práce.