Považuji za chybu, že Česká republika opustila zbrojní trhy - Kejhová, Hana
Rozhovor s generálnym riaditeľom Českej zbrojovky v Uherskom Brode. Tradícia zbrojárskeho priemyslu v ČR. Výroba vojenských aj civilných zbraní. Dobrá značka na svetovom trhu. Kultúra podnikania v zbrojárskom priemysle v Európe a v USA. Legislatíva k držaniu zbrane. Vývoz poľovníckych zbraní do Ruska. IT bezpečnosť podniku.