Minimum Tax of the Corporate - Schultzová, Anna
Účinnosť výberu dane z príjmov patrí medzi kľúčové faktory, umožňujúce konsolidáciu verejných financií bez akýchkoľvek negatívnych vedľajších účinkov na ekonomiku. Minimálna daň, známa tiež pod pojmom daňová licencia, jej opodstatnenosť a možné riziká výberu minimálnej dane v podmienkach SR.