Decision Models in the Valuation of the Property - Harumová, Anna, 1955-
Prístupy k nastoleniu hodnoty firmy. Rozhodovacie metódy a oceňovacie modely. Diskusia o zavedení nomvého oceňovaciehomodelu oceňovania firmy v podmienkych SR.