Analysis and Forecast of the Company's Value - Harumová, Anna, 1955-
Význam implementácie stratégií v podnikoch. Aktuálne prístupy k implementácii; metódy a modely oceňovania podniku. Ocenenie podniku na základe cash flow. Odhady obratu v ocenených podnikoch.