Pracovná motivácia a pracovná spokojnosť zamestnancov v slovenských podnikoch - Štefančiková, Anna
Teoreticko – praktická štúdia pracovnej motivácie vo všeobecnosti a s konkrétnou aplikáciou na podmienky skúmaných podnikov v SR. Výsledky z výskumu, zameraného na motivačnú štruktúru a motivačné preferencie zamestnancov skúmaných podnikov. Faktory pracovnej motivácie, ich hierarchická štruktúra determinovaná objektívnymi spoločensko-ekonomickými príčinami a určenie motivačných preferencií zamestnancov vybraných podnikov.