Predaj podniku fyzickej osoby - Gášpárová, Eva
Fyzická osoba môže podnik alebo jeho časť predať inej fyzickej alebo právnickej osobe na základe zmluvy o predaji podniku. Príjem z predaja podniku je zdaniteľným príjmom. Predaj podniku z právneho pohľadu, z hľadiska dane z pridanej hodnoty, dane z príjmov fyzickej osoby. Predaj podniku v jednoduchom účtovníctve.