Ekonomický aspekt merania kvality života v SR a v susedných krajinách - Masárová, Tatiana
Analýza stavu kvality života v Slovenskej republike v porovnaní s jej susednými krajinami (Rakúsko, Česká republika, Maďarsko, Poľsko a Ukrajina﴿ so zreteľom na ekonomický aspekt kvality života.