Prečo Británia nesmie odísť z Európy - Forbes, Steve
Referendum o zotrvaní Veľkej Británie v Európskej únii naplánované na 23. júna 2016. Európska únia napriek chybám dosahuje aj pozoruhodný úspech. EÚ ako významná sila v procese liberalizácie a demokratizácie niekdajších komunistických štátov v Európe. Niektoré nedostatky EÚ. Problém migrácie utečencov. Prečo by mala Veľká Británia v EÚ zostať.