Dávid proti Goliášovi - Schüch-Schamburek, Irmie
Rozhovor s CEO výrobcu luxusných hodiniek a šperkov Chopard. Hovorí o výhodách malých rodinných firiem, o tom, ako sa dá úspešne presadiť proti veľkým luxusným koncernom, o DNA Chopardu, čo preňho znamená bohatstvo, o angažovanosti v charite a udržateľných kolekciách, o Green Carpet kolekcii z férovo vyťaženého zlata, o vzdelávaní robotníkov.