The relevance of financial frictions in V4 countries from the DSGE perspective - Tvrz, Stanislav
Modelovanie finančného konfliktu. DSGE model s finančným akcelerátorom. Osobitné modelovanie pre podnikateľov, maloobchody, centrálnu banku, zahraničný sektor a krajinu v prechode na inú menu.