Osobitná úprava uplatňovania dane na základe prijatia platby od 1. januára 2016 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Kto si môže uplatňovať osobitnú úpravu a od kedy. Vznik daňovej povinnosti a práva na odpočítanie dane pri uplatňovaní osobitnej úpravy. Dobrovoľné vs. povinné skončenie uplatňovania osobitnej úpravy.