Strategie získávání a řízení talentů v zemědělských podnicích - Vnoučková, Lucie
Problematika z oblasti talent manažmentu, stratégia, využitie a riadenie talentov. Úspešný a efektívný talent manažment si vyžaduje integráciu do personálnych postupov a procesov, ktoré sa vzťahujú k ďalšiemu rozvoju a vzdelávaniu. Prístup manažérov pri získavaní talentov v skúmaných poľnohospodárskych podnikoch.