Lehoty na vyhotovenie faktúry od 1. januára 2016 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Od 1. 1.2016 novela zákona o DPH stanovuje 2 lehoty na vyhotovenie faktúry k prijatej platbe, a to do 15 dní odo dňa prijatia platby pred dodaním tovaru alebo služby alebo do konca kalendárneho mesiaca, v ktorom bola platba prijatá.