Decomposition of unemployment: the case of the Visegrad group countries - Tvrdoň, Michal
Nezamestnanosť a faktory hospodárskeho poklesu na vývoj miery štrukturálnej nezamestnanosti. Vplyv krízy na ekonomickú výkonnosť a fungovanie trhu práce v krajinách Vyšehradskej štvorky.