Hybridní režimy jako svébytná kategorie politických režimů: Komparace vybraných přístupů - Bílek, Jaroslav
Stručný vývoj problematiky hybridných režimov a hlavné body ich kritiky. Vymedzenie demokracie a autoritárstva. Problematika volebnej súťaže v komparovaných konceptoch. Rozdelenie šedej zóny. Trichotomická klasifikácia ako riešenie problémov paradigmy hybridných režimov.