New Trends at Labor Market in the 21st Century - Martincová, Marta, 1955-
Nezamestnanosť, ako prirodzený dôsledok vývoja trhových ekonomík, spojený s globalizáciou svetovej ekonomiky, založenej na slobodnej voľbe a demokracii, spojenou s potrebou pracovnej mobility.