Vplyv globálnej hospodárskej krízy na nákupné správanie obyvateľov krajín V4 v cestovnom ruchu - Kvasnová, Diana
Cestovný ruch citlivý na konjunktúrne výkyvy vo svetovom hospodárstve. Pokles účasti na cestovnom ruchu a obmedzovanie výdavkov na pobyty. Sledovanie nákupného správania obyvateľov Európy Európskou komisiou - prieskum postojov Európanov k cestovnému ruchu. Porovnanie účasti obyvateľov krajín V4 na cestovnom ruchu (2008, 2009, 2014). Motívy účasti na cestovnom ruchu. Informačné zdroje pri plánovaní pobytov.