Cieľové trhy cestovného ruchu Slovenska a ich osobitosti - Kučerová, Jana
Úspešná marketingová komunikácia v cestovnom ruchu. Segmentácia trhu. Primárne cieľové trhy Slovenska (Česko, Maďarsko, Poľsko) a ich osobitosti.