7 mýtů o hodnocení - Červenková, Alena
Hodnotenie pracovníkov - súčasť personálnej práce. Hodnotenie by malo byť pravidelné a tak časté, aby dokázalo relevantne odpovedať na to, aký je výkon a potenciál daného zamestnanca.