Informační a komunikační technologie a vysokoškolský student v éře mobilních technologií - Rohlíková, Lucie
Preskúmanie a popísanie IKT zariadení univerzitného študenta - zmapovanie skúsenosti a využitie informačných technológií pri štúdiu a učení. Pozornosť bola venovaná aj mobilným zariadeniam (tablety, smartfóny). Analýza údajov poskytuje základ hodnotenia budúcich potrieb, či prípadných úprav vyučovacích metód pri využívaní IKT vo výučbe.