Předpoklady, očekávání, kompetence a motivace profesního uplatnění vysokoškolských studentů se specifickými vzdělávacími potřebami - Novosád, Libor
Významné faktory ovplyvňujúce akademický a profesionálny úspech študentov so špecifickými vzdelávacími potrebami. Študijné podmienky a zdravotné postihnutie žiaka v kontexte jeho prianí, očakávaní, motivácie a povedomia. Súvislosť medzi štúdiom, prácou a kvalitou života. Možnosti špecializovaného poradenstva a vzdelávanie študentov so zdravotným postihnutím.