Slovensko patrí medzi prvé krajiny v Európe, kde boli zavedené mobilné platby ako nový trend platenia - Houdek, Tomáš
Rozhovor s Ivanom Kubešom, predsedom Združenia pre bankové karty na Slovensku, o tom, ako nové trendy vnímajú slovenskí spotrebitelia a ako sa s novými pravidlami vysporiadali samotné banky.