Cenné papíry jako umělecké a sběratelské předměty - Píša, Rudolf
Investície do zberateľských cenných papierov. Špecifiká starých cenných papierov a faktory, ktoré stanovia cenu tak, ako u iných umeleckých predmetov. Cena a čo ovplyvňuje cenu zberateľských akcií. Príležitosť k uloženiu peňazí.