A környezetvédelem gazdasági aspektusai - Dugas, Jaroslav, 1967-
Ekonomické aspekty ochrany životného prostredia. Model optimálnej kvality prostredia na makroekonomickej úrovni. Podnikové účtovníctvo. Manažérske účtovníctvo a jeho moderné nástroje.