Personálny marketing a pracovné miesta - Szarková, Miroslava, 1951-
Zmeny prebiehajúce na trhu práce pod vplyvom technologického a hospodárskeho vývoja ovplyvňujú obsah a štruktúru pracovných miest. Ide hlavne o zmeny vyvolané nástupom technológií a nových sofistikovaných výrobných postupov. Z tohto hľadiska sa charakter pracovných miest bude meniť, čo znamená nové výzvy pre personálny marketing.