Lacná pracovná sila? Hľadajte ju v Ázii - Kollárová, Zuzana
Problematika zamestnanosti na Slovensku. Roztvárajúce sa nožnice požiadaviek trhu a ponuky zamestnancov. Podpora zamestnávania. Odvodové úľavy pri zamestnávaní ľudí dlhodobo nezamestnaných. Čistý príjem a odvody z minimálnej mzdy. Minimálna mzda v EÚ.