Proposal of model for effective management of cooperation activities in Slovak companies - Vodák, Jozef
Komparatívna analýza teórie a výsledkov empirických výskumov o stave činností v podniku vyžadujúcich spoluprácu. Návrh modelu efektívneho riadenia dopĺňajúcich sa činností v podniku. Ľudský faktor v činnostiach vyžadujúcich kooperáciu. Kontrola manažmentu činností závislých od spolupráce.