Jaký je skutečný rozsah ošetřovatelské péče v pobytových zařízeních sociálních služeb? - Langhamrová, Jana
Rozsah poskytovanej ošetrovateľskej starostlivosti v pobytových zariadeniach sociálnych služieb. Porovnanie nákladov zariadení sociálnych služieb s údajmi zdravotných poisťovní za túto formu starostlivosti. Riešenie a odstránenie nedostatkov.