Počítače v ohrození - Oravec, Jozef
Trend pripájať k internetu stále viac zariadení poskytuje kriminálnikom viac možností na útok. Informačná bezpečnosť sa stáva jednou z kľúčových faktorov pri zachovaní chodu firmy. Typ škodlivého kódu - ransomware útočí na celé zariadenia. Kybernetický zločin čaká ďalšia evolúcia. E-mail stále zostáva jedným z hlavných spôsobov, ako nájsť nové obete. Smartfóny a tablety sú pre útočníkov stále atraktívnejším cieľom.