Tovar v ten istý deň? Áno, ale... - Oravec, Jozef
Rozvoj e-commerce prináša stále nové služby pre zákazníkov v oblasti doručovania objednaného tovaru. Menia sa aj požiadavky zákazníkov. Služba, známa pod anglickým označením same day delivery, ponúka doručenie tovaru v ten istý deň. Kuriérske spoločnosti vidia trend v doručení zásielky v nasledujúci deň v danej lokalite. Služba same day delivery je finančne náročnejšia. Trendom je vyšší zákaznícky komfort.