Tvorba a zavádzanie sociálnych inovácií - Matušovič, Martin
Definovanie sociálnych inovácií. Procesy tvorby a zavedenia sociálnej inovácie. Systém a procesy sociálnych inovácií. Sociálne inovácie sa nezhodujú s "technickými, technologickými inováciami" ani obsahovo, ani procesne. Špecifiká sociálnych inovácií, v porovnaní s technickými inováciami, možno vidieť aj v procese financovania a vyhodnocovania výsledkov.