Posledná známa daňová povinnosť a preddavky na daň z príjmov fyzickej osoby v roku 2016 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Podnikajúce fyzické osoby s príjmami podľa § 6 zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. sú povinné platiť v priebehu tzv. preddavkového obdobia preddavky na daň podľa § 34 ZDP, ak ich posledná známa daňová povinnosť presiahla 2 500 €. Ilustračné príklady.