Vyhotovenie čiastkového protokolu na vrátenie časti nadmerného odpočtu z neukončenej daňovej kontroly - Jurčíková, Božena
Daňová kontrola je jedným z množstva úkonov správcu dane, ktoré upravuje zákon č. 563/2009 Z. z. o správe daní a o zmene a doplnení ďalších zákonov v z. n. p. a umožňuje vykonávať daňovú kontrolu zo zákona.