<The> Effect of Entry into the European Union on the Slovak Beer Industry and Its Consequences for the Tax Taken from the Excise Duty on Beer - Válek, Juraj, 1981-
Teoretické prístupy k spotrebnej dani. História pivovarníckeho priemyslu na Slovensku. Efekt zvýšenia spotrebnej dane z piva na štátny rozpočet a spotrebu.