Autorské honoráre z hľadiska daňových a odvodových povinností v roku 2016 - Rabatinová, Marcela, 1977-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Daňové a odvodové povinnosti, ktoré vznikajú autorom v súvislosti so zákonom č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v z. n. p. a ďalšími zákonmi.